Kuten laulussa sanontaan "...vielä on lomaaaa jäljellä"  eli ehtii harrastamaan extreme-lajeja, kuten kutomista (josta kolme vuotta sitten 0,8 puikoilla tuli tenniskyynärpää vasempaan käteen, että puikkoja ei ole sen perään kädessä ollut). Pakottavassa tilanteessa sitä kumminkin naisihminen tekee mitä vain:

Tässä tosin käytetty 3,5 puikkoja... eli piskuinen nuttu, jonka takakappale on jostakin syystä leveämpi kuin ohjeessa siitä mainittiin tulevan (silmukkamäärä on oikein) ja sama vika tuli hihoihin. Toinen on leveämpi. Tuntui siltä, että "käsiala" tiukentui loppua kohden. Vallan mainio tulos kumminkin, kun ottaa huomioon, että 1:1 kutomisesta (jota nuorena tein paljon) on aikaa ainakin 25 vuotta. Mitä tästä voidaan päätellä? Originaalia on ainakin. Tyttären perheessä odotellaan ja H-hetki näyttäisi olevan noin kolmen-neljän viikon päässä. Siis uumoilen, että jouluinen piparipuuhastelu jatkuu ainakin seuraavat 10 vuotta;D

Ja jotta tehtävä ei olisi liika helppo, ajattelin yrittää pikkusukkia myös. Onko kellään järjellistä sukkaohjetta? Siis lanka/puikkokoko + sellainen ohje, jonka tajuaa!