Meillä Raision työväenopiston kurssilla Marja sanoi tekevänsä vaatteet aina liimaamalla - on kuulemma helppoa. En ihan sanoisi samoin, mutta yrittänyttä ei laiteta. Mieshenkilökin katseli puuhiani ja yllätti minut toimimalla mallimestarina - malli on tosi ihan toista luokkaa kuin tulokseni, mutta idea (ehkä) tuli siitä saaduksi. HUOM: mallipiirroksen nimi on "Miesten berberi" ja siinä käytetyt värit on pienoismallilentokonevärejä. Olisi mielestäni monella kansainväisellä muotigurulla oppimista... Säilön tämän piirroksen aarteiden joukkoon!

2010771.jpg

Oikealla oleva liimaklönttinen,puna"tereinen" takki menee joskus sitten Erikoisnäyttelyyn: Ekat Versiot - silti (ja juuri siksi) Rakkaat - meinasi hermo mennä, kun en älynnyt  lisätä Schifkan malliin  saumavaroja ;). Hihat tököttää, eihän ne oikeassa elämässä noin ole... Harmaa "turkiskaulusmalli" onnistui jo hiukan paremmin. Sen karva on huovutusvillaa, napit puuttuu. Ja sitten kun lisäsin 1,5 cm saumavaraa joka suuntaan, syntyi helpommin käsiteltävä kuviollinen takki/pusero - tosin sen kangaskin on  paremmin minivaatteisiin soveltuva. Sen toinen hiha meni mönkään, mutta ensikerralla sitten paremmin!

Housuissa vasta hommaa oli:

2010775.jpg

Harmaan rusehtavat yrittävät olla ns siistit housut, vaalean siniruudukkaat ovat kaiketi jokin kesämalli... Kuvassa myös jo aiemmin esitelty villaneule.