"Tane ja Opiskelikanuorukainen ottavat  lisää vaan, olen nämä juuri Leipomosta hakenut", kehoitti Leskirouva, kun Tane oli Opiskelijanuorukaisen kanssa kantanut Pitsilinnnan 4. kerrokseen  huonekaluja. Olivat muuten niin suuria, että hissin käyttämisestä saattoi vain unelmoida. Miehet istuivat keskeneräisen asunnon keittiössä ja  nauttivat leppoisasta hetkestä ja tuoreesta pullasta. "Olen hyvin iloinen, että sain tänään sänkyni tänne", sanoi tämä terhakka ja ystävällinen kamreeri, "Nyt voin jäädä yöksi ja huomenna pääsen heti aamulla jatkamaan muuttoani".

"Tuo eteisen kaappi pitää varmaan vielä maalata", mutisi tavaroita järjestäessään, mutta muisti sitten Villa Charlotten Rouvan varoituksen eikä maininnut siitä paikalla olevalla kaksikolle mitään.

Sänky on vastikään tekemäni löytö Huutonetistä.Siinä oli mukana nätti tyyny ja peite. Yöpöydän valaisin on Marian joulukaleterista ja matto Gittan yllätys.

Vihertävä vanha kaappi ja siihen kuuluva naulakko ovat myös Huutonetistä. Kaipaavat uutta pintaa.

"Tuon pöydän ja sohvan kun vielä nostatte, jos jaksatte, niin sitten on päivä valmis", sanoi ystävällisesti. Mitä siihen muuta miekkoset kuin alas pihalle ja taas kerran ylös uudelleen. Oli pyyntö niin nätisti tehty.

Marian joulukalenterin pöytä on saanut seurakseen jo kaksi vuotta sitten löytämäni tuolit. Olin kokousmatkalla Tukholmasta ja pääsin  Cillan kotiverstaalle  visiitille ja ostoksille. Ihana paikka.

"Pormestarin kalusto"  on Huutonettilöytö sekin.

"Olipa urakka", totesivat miehet, kun rouvan pyytämät kalut olivat paikallaan. "Kummasti sitä jaksaa, kun noin ystävällisesti pyydetään", totesi Tane, joka on tottunut tomerampaan ja käskevämpään sävyyn. "Galleristin ja Villa Charlotten Rouvan tyyli kun on vallan toista maata meikämannen kanssa", lisäsi mies ja ehdotti Opiskelijanuorukaiselle lähtöä Huikka ja Kulauksen vilvoittavien nesteiden ääreen. "Kiitos vaan kovasti miehet", sanoi Leskirouva ja lisäsi, "Huomenna  pyytäisin vielä apua akvaarioni kanssa ja sen jälkeen sitten pärjään itsekseni".  - Mahtoikohan uusi asukkaamme tajuta mitä pyysi? Akvaario ja Tane ?