Edellisestä intensiivisestä 1:1 kutomisesta on aikaa ainakin 30 vuotta. Silloin tuli esteeksi niska. Pakottavista syistä johtuen oli tartuttava puikkoihin.Luja päätös oli, että tuloksena on oltava sukka / sukat. Ensimmäiset versiot eivät tallentuneet kameralle (otan myöhemmin, täysin unohtumattomat ...),  eli on esiteltävä toiset, joiden valmistuminen edellytti hyvä ystävän, nukkekotikerhon  Gittan antaman oppitunnin. Eikä tulos vieläkään ole ihan semmoista, mitä näkee muualla:

Keltainen odottaa vielä pariaan,  kavennukset kaikissa hiukan niin ja näin, mutta  jalassa nämä jo pysyvät. Ja nälkä kasvaa syödessä, kuten sanotaan: pitäähän  olla peitto ja siispä tuumasta toimeen.

Kuvio on ihan oma sommitelma. Palmikkoa, sileää ja edestakakaisneuletta sikin sokin. Koko noin 70*100 cm. - Ja lopuksi tämän päivän  yllätys, joka liittyy työhön ja hyviin yhteistyökumppaneihin. Paitsi, että sain kivan ruoikailuhetken, minulle ojennettiin mukava valikoima muistiinpanopaperia. Huomatkaa erityisesti tuo pakkaus, jossa ne ovat:

Mitäs tuumitte? Ihan täydellinen roomboxi, eikös vain? Tämä pikkutalo on täynnä post it paperia (kuvassa sen paikka on kuvausta varten tyhjänä). Katolla on hiukan pienempiä post it lappuja ja nuo värilliset liuskat ovat niitä, joilla voi asikirjoihin laittaa merkin tärkeistä kohdista. Ihan paras! (Kuvat on huonoja, mutta en anna haitata. Uusi järjestelmäkamerani odottaa vielä käyttöönottoa). - Että semmoista satoa tällä kertaa ;D