Kävin perinteisellä motivaatioliikuntakierroksella tutussa hyvän mielen kaupassa, ja miten olikaan hymyssä suuni kun ulos astelin:

Upeaakin upeampi funkkiskalusto. Ja mikä valaisin:

:

Kaunis messinkijalka, ehjä sähköjohto (en ole vielä kokeillut, toimiiko, ja jos ei, niin vaihdan johdon ja lampun kokoa). Siistissä kunnossa yltä ja alta!

Ja kaappi: lasiovissa hiotut "ottimet" -

Kyseessä on  myös näyttelymme hyvä yhteistyökumppani, Wanhain Tawarain Tawaratalo Turun Yliopistonkadulla. Kannattaa motivoitua liikkeelle - ensin vaikka näyttelyyn ja sitten ostoille!

Muuten ei sitten paljon hymyilytä: Olemme paraikaa paketoimassa huusholliamme putkirempan alle. Kaikki on kohta muovitettu ja muutto väliaiaikaiseen asuntoon tapahtuu  viikonlopulla (= syy, miksi en pääse Forssan kutkuttaville markkinoille, mutta onneksi on  Turun flikkojen  edustus paikalla). Vuoden loppuun asti elänkin sitten tilanteessa, jossa ei ole omaa "stuudiota" eikä nukkekotia lähelläkään. On asunto ihan kuin nuorena parina moooonta vuotta sitten: Huone ja keittiö - ja siinä huoneen puolella siis yhdistetty olohuone, työhuone ja makuuhuone. Ollaan niin kuin likikkäin...

Lohduttomalta tuntui, kun talomme seinustan kaunis villiviini vaan kaivettiin ja katkottiin juuriltaan, tässä sen nuppaantuneet lehdet parvekkeellamme.

Ihmisvahingoiltakaan ei ole muovittamisen melskeissä vältytty:

Keskimmäinen varvas on kummallisen pullukka, liekö murtunut vai mikä pöpö iskenyt ? Hiljentää hiukan Mieshenkilön tahtia ;D

Mutta että kannattaisiko vilauttaa lääkärille? E-hei, ei tietenkään. Tunnetteko te samanlaisia TSIMEJÄ (TeeSeItseMies)?