Terveiset Amsterdamista, jossa kävin luento/kokousmatkalla. Yksi-ilta-kaksi-yötä-sitten kotiin -periaatteella tehtyyn matkaan ei taaskaan saanut mahtumaan Rijksmuseumin  nukkekotinähtävyyttä (museo kiinni , kun minä olisin kokoukselta ehtinyt). Yritin sitten pitää silmäni auki muiden nähtävyyksien suhteen. Tulos oli ainakin joiltakin osin jopa  yllättävä, sillä visiteerasin vain Souvenirs - merkillä varustetuissa boutiqueissa.

Mittakaavaltaan todennäköisesti 1:24 torikoju, joka on  pullollaan paikkakunnalle tyypillistä posliinia.  Etualalla oleva eltaantunut juusto (jotain massaa) menee heikkolaatuisena  mappi ööhön (on jo irti). Vasemmalla oleva pikkuherra on jääkaappimagneetti ja voisi sopia johonkin tulevaan puutarhainstallaatioon. Pikkuposlinipossusta näkyykin vain saparo (kuvat  heikkolaatuisia, tärinää  käsistä, ja akku sanoi sopimuksen irti ennen kuin sain kaiken kuvattua uudelleen kunnolla).

Etnisen Souvernis-boutiquen  hyllyltä löytynyt torikoju lienee todellisuudessa jotain muuta kuin sen pahvilaatikon päällä lukee (hinta ei ei ole ihan sitä, mihin ko tahon tuotteissa yleensä törmää).

Eikä tietenkään ole reissua ilman hotellihuoneen antia:

Romanttinen pariskunta (se on boutique löytö) seisoo hotellin suihkugeeli-hiustenpesuaine-bodylotion - korkkien päällä. Ihan todella täydelliset kukkaruukut mielestäni!

Lopuksi lähikuva uusista kotieläimistä (hylje etenkin on joka kodin kotilemmikki...) ja joskus lastenhuoneen leikkikauluiksi menevistä kännykkäkoristeista.

Semmoinen reissu se. Ihan olin yksin liikkeellä ja onnistuin jopa eksymään tunnin ajaksi iltahämärissä punaisten lyhtyjen alueelle. Oli hiukan hätääntynyt olo - jälkeenpäin nauratti, kun tajusin kiertäneeni omaa hotellia ympäri ees taas tajuamatta sijaintiani. Viehättävät kanaalit ja pikkuiset sillat  kun näyttävät kaikki ihan samanlaisilta.