Kyllä  pitää mielen iloisena ja ajatukset kirkkaina, kun asettaa itselleen syyssateiden varalle päämääräksi löytää joka päivä jotain kivaa pientä (ilahduttava asia, tapahtuma, tekeminen tai tarvike).  Minulla oli eilen tilaisuus käydä kertomassa paikallisen Martta-yhdistyksen Kupitaan jaokselle nukkekotiharrastuksesta (se oli päiväni ilahduttavin asia). Oli oikein datatykki ja power point esitys mukana. Matkalla (nyt kun asun keskustassa ja 50 m päässä on joka naisen liikekeskus Tiimari) päätin katsoa, jos olisi jotain havainnemateriaalia mukaan o(s)tettavaksi. Olihan niitä:

A i v a n  täydelliset rapukekkerien  pöytätabletit, kunhan vain siististi irrottaa tuon hammastikun ensin. Nimikkeen mukaan ovat cocktail tikkuja, eli ilmeisesti 1:1 elämän rapukekkerien alkupalojen  noukkimista varten.  

Todellinen havainne-esine on kuitenkin tämä:

Tuikkukynttilälle varmastikin tarkoitettu pikkutupanen. Mielestäni koko olisi noin 1:24 tai miksi ei 1:12 myös  - hiukan väriä pintaan ja jotain pehmuketta, listaa,lautaa, maalia sisäpuolelle... Tämä herätti suurta ihastusta Martta-illassa ja aika moni uhakasi mennä hankkimaan samanlaisen ;D  - Jospa tästä alkaisi jollekin ihan uusi harrastus?

Mutkan kautta kun vielä kiersin vaatehtimo Henkka ja Maukan kautta, niin olikin havainnetta kylliksi yhdelle esittelykerralle:

En tiedä, mitä ovat. Ovat kiinni semmoisella joustavalla nauhalla lenksussa  - vai olisiko tarkoitus siirtää ne tästä jonnekin , kännykkäkorukin tuli mieleen. Tuo kello on ihan must - kaikki joskus käyttöön tulevat, se on varma.

Mikä olikaan sinun päiväsi mukavin asia?