Meillä Mieshenkilö hankkii silloin tällöin itselleen herkkuja. Myönnettävä on, että minäkin joskus maistan, vaikka kyseessä olevat herkut eivät suosikkeihini kuulukaan.Olen säästänyt muutaman käären ja nyt on yksi hyötykäytössä.

Halusin tehdä vanhan ajan pönttöuunin. Semmoisen "vanhasta talosta löytyneen", hieman jo elämää nähneen, mutta nuohouksen jälkeen ehjäksi todetun ja toimivan. Kyllä oli pinta vaikea maalata. Kokeilin ensin hopeamaalia pari kerrosta, ei oikein meinannut tarttua. Sitten väliin harmaata ja sitten päälle harmaan/hopean sekoitusta ja lopulta vielä hopeaa.  Tömä on kooltaan aika iso, eli tarvitsee korkean huoneen, mahdollisesti joutaa Tanen kellarivarastoon. Luukut puuttuvat vielä. Onko kellään kokemusta, olisiko se paras tehdä pahvista vai mistä? Kokeilin fimosta, mutta tuli jotenkin aika tökkö (varmaan syy tekijässä).-  Ai miksi tuossa on sisälämpömittari mukana kuvassa? Siksi että putkirempan (sisältäen paetterien venttiilien säädön) jälkeen meillä sisälämpötila oli päivätolkulla  "parhaimmillaan" +17 astetta. Hiukan alkoi huumori loppua, kun nukkumaan mennessä piti olla collegen  lisäksi  fleecetakki ja tietysti villasukat. Koko iso talo  samassa jamassa ja vikaa etsitään.

Meillä Mieshenkilö ottaa ilon irti tästäkin. Ei muuta kun keskustan Ohlssonille ja mittareita kehiin... Lämpötilapitkäaikaisseuranta käynnistyi viimmesen päälle   torstaina, mittari kiertää huoneesta toiseen tasaista tahtia pitkin päivää (Mieshenkilö on lomalla) ja lomapäivät vierahtävät rattoisasti lämpötiloja muistiin kirjaten - ja minulle päivän mittaan tulee raportti sähköpostilla työpaikalle aivan "on -line"  (pistäkää naiset paremmaksi!). Sunnuntaiaamun kunniaksi olikin kylppärissä tänään jo +19 astetta ja kuvan kohdalla keittiössä +20 - liekö syy mittausten vai  heltyineiden säiden?