Terveiset Tukoholmasta, jossa piipahdin työmatkalla. Tehokasta on nykyisin ajankäyttö, lennettiin sinne aamulla, kokoustettiin ja paluu kokouksen jälkeen "Ruotsin laivalla", jonne mentiin suoraan, ilman keskustan houkutuksia. Laivalla sitten tsuumattiin minisilmällä ja jotain sentään saalistakin tuli:

1883874.jpg

Kaksi pientä huussia, vai uimakoppeja, (eivät aukea) ja purjevene. Ovat avaimenperiä ja muuttuvat sitten aikanaan mikä miksikin. Ja jos tuo tumma mötikkä siinä nuppineulan vierellä kiinnostaa, niin se on nyt sitten kauan pähkäämäni Pitsilinnan K-kauppiaan eteisen oven lukon alku. Sen näppäsin irti ostamastani puserosta tai pikemminkin sen hintalapusta. Minulla oli nimittäin mukanani minimaalinen vaatetus, ainoastaan se millä liikkeelle lähdin ja kuinkas kävikään? Sottasin sen ainoan paitani ja oli "ihan pakko" ostaa desing putiikista pikkupaita. Hinta kyllä minusta olisi kelvannut isommallekin paidalle.
Näiden lisäksi kahmaisin aamulla Tukholman lentokentän cafeteriasta nyrkillisen lautaa, nimittäin sellaisia kahvitikkuja, joissa on toinen pää sellaista vanhan ajan leivonnassa käytettävän leipä"asettimen" (siis leipä laitetaan ja otetaan leivinuunista) muotoa muistuttava. Yksi niistä tikuista meneekin mummonmökki- roomboxiini ja lopuista tulee upea lautalattia (minulla on iso käsi eli määrä oli melkoinen) jonnekin muualle.