Meillä oli maanantaikerhoilta ja sain omat grillini jotakuinkin valmiiksi (aloitin niitä hiukan ennen Turun roskapajaa, josta sain monta vinkkiä tälle hankkeelle). Mielestäni tuotokseni muistuttavat enempi semmoisia takapihalle talven yli unohdettua mallistoa, mutta väliäkös tuolla. Tane saa valita kumman ottaa ja sitten Opiskelijanuorukainen saa toisen, kunhan nyt pääsen takaisin omaan kotiin - kuukausi vielä tätä putkiremppapakoa ja sitten pitäisi elämän asettua uomilleen.

Mustat ovat minun käsistäni, vaaleanpunainen herkku on Marjan. Pankaa merkille tuohon välihyllylle pudonnut tuhka...

Oikein on hiiletkin tehty (ovat Puutorin vessan kivetystä hiukkasen murrettuna ja liimaan sotkettuna, ja se taas oli valmisettu munakennoista, jotka ensin liotetiin ja sitten kuivattiin isoksi levyksi ja maalattiin). Grillialusta on tehty hyttysverkosta, "hylly" on pyöreä pahvinpala, joka asetettiin paikalleen pienet kolot siihen leikkaamalla

Grillityöskentelyvehkeet on veistetty tulitikusta. "Pihti" toimii, vaikka se ei kuvasta selviäkään.  - Semmoinen ilta se. Kivaa oli kuten aina ja seuraavalla kerralla vietämmekin pikkujoulua ja teemme jotain pientä jouluista kaikki yhdessä!