Edit 29.5.29.5.2012: Käsienpesulaavuaarin alkuperäisen käytön ratkaisi Heidi jo aika alkumetreillä:  Mallinalun tuleva  lavuaari on ollut aikanaan silmänhuuhtelua varten! Random.org  arpoi toiseksi pikkuyllätyksen saajaksi  Turhiksen/   - selvittelen osoitteita pika pikaa ja sitten lähtevät toimitukset matkaan!
(Edit: kuvapäivitys 20.8.)
"Ette pojat usko, mitä olen tänään tehnyt", kehaisi Tane Huikka ja Kulauksesssa, kun kevätpäivän ilta-aurinko osui somasti korttelikapakan terassille. Miekkonen osoitti sormellaan lasiinsa merkisi toisesta kierroksesta ja selosti samalla kokemaansa. "Kiekkoilija oli varmaan niin pettynyt kisojen tuloksesta, että tällä kertaa Mallinalun idea lasiseinäisestä suihkukaapista sai kyytiä", totesi.  "Minä sen kannoin ulos ja samaan vauhtiin sisään melko miehekkään pytyn.  Kiekkoilijan sanoin, pojat, kyllä mies pytyn tarttee". Oli kuulema kyllästynyt kaikkeen krumeluuriin ja  hankki paikallisesta Rautakaupasta kunnollisen vehkeen. "Väriä olla pitää", oli todennut, kun uutta pyttyään Tanelle esitteli.

 
"Paha vain, oli väärän värinen", totesi Tane ja pyysi olusen viereen tuhdimman näkäräisen. "Siinä pariskunta sitten neuvotteli, Mallinalku parkuu kultaisten vetimien perään ja Kiekkoilija todistelee, että ei  pytyllä istumiseen kultaa tarvita vaan anatomisesti oikea asento, jotta suolenmutkat aseuttuvat tyhjennystä helpottavaan istumakulmaan".

"No olihan siinä sitten raavaan miehen myönnyttävä, kun morsmaikku oikein kyynelehti", jatkoi Tane raporttiaan ja ihmetteli aidosti pytyn vetimen vaihtoa kullanväriseksi."Miettikääpä toverit tuollaista", pohti  ja yritti sitten kuvailla käsienperulavuaaria, joka Mallinalun mielestä edusti viimeisintä Sisustuslehden trendimaailmaa. "Ja senkin hanasto oli tilattu jostakin kaukaa", pällisteli. "Mikä ihmeen vika perinteishessä Oraksesha on? - Kaiken huipukhsi pyyshivät minua shitä huomenna ashentamaan", lisäsi piení ylpeys äänessään. Pyysi sitten vielä yhden tuopposen. Auttaa näin valoisalla uneen pääsyä, tuntui selostavan naapuripöytään.Tässä sitten arvoitus: Tunnistatko tuo käsienpesulavuaarin alkuperän? Pikkupalkinto luvassa a) ensimmäiselle oikein arvanneelle ja sitten b) random.org arvonnan myötä vielä yhdelle kommentin jättäneelle. Arvauksia voi jättää  29.5. asti!

Käsienpesulavuaari on vielä kesken, sillä etsin passelia hanastoa ja sitten pitää miettiä tuo "koroke", joka on tässä nyt  tarpeen. Kaikki vinkit siihen otan mieluusti vastaan!