Olen muutaman kerran ihaillut kanssasisarten luonteenlujuutta erinäisissä tapahtumissa ja myyjäisissä, kun korviini on kuulunut lause "en voi nyt ostaa mitään, ei mahdu enää minnekään, nyt vaan katselen".  Olen samassa tilanteessa, eli ainut, mitä pitäisi ja voisi hankkia on jonkinlaisen nukkekotitarvikkeiden säilytyssysteemi, jota käyttämällä selviäisi siten, että muistaisi, mihin minkäkin on säilönyt ja sen sieltä helpolla aina tarvittaessa löytäisi. Siispä päätin, että nyt saa olla ostot hiukaksi aikaa. Meni ainakin viikko (tosi on), kunnes...

Muuten ihan hyvä, mutta Mieshenkilö sattui tapaamaan minut tätä hienoa kalustoa kuvatessani, pitäähän hienoudet kuvata, kaikki sen tietää. Varsinkin kun on tämmöinen hieno kuvausboxi ihan sitä varten. No, kun mies sitten lausahti, että eikös tässä pitänyt olla jonkunlainen ostotauko nukkekotitarvikkeissa, oli vastaus jo valmiiksi mietittynä:  "No eihän ostolakko koske UNIIKKI huonekaluja vaan semmoisia, joita hankitaan kun piipahdetaan paikallisessa nukkekotikaupassa pesulamatkalla". Mitäs tuohon logiikkaan mies sanoisi? Ei mitään.

"No mitä nuo sitten on?", kysyy Mieshenkilö virne kasvoillaan ja osoittaa Jatalta tilattuja syysherkkuja eli todella taiten tehtyjä piirakoita. "No näähän on TAIDETEOKSIA, kato nyt, hienompia kuin ne Kensingtonin monet tuotteet, ja vielä hinnaltaan edullisempia. Tässähän minä olen säästänyt, kun en ostanut Lontoosta niitä yksiä piirakoita"...  Siihen väliin sitten nopeasti selostin, että olin saanut luottokukkakauppiaalta ihanat pienet kukkaset - ja ihan ilman maksua...

                                       

Tuo edessä oleva on ihan oikea rahapuun oksa ja takana näkyvä on "elävä" mehikasvi (muistaakseni se oli sen  niminen). Aika ihanaa kun oma kukkakauppias on hengessä mukana ja keksi heti ne kasvit, jotka olisi tarpeeksi pieniä!

Mieshenkilö oli melkein tainnutettu tällä selostuksella, mutta keksi sitten (muka viattomasti) kysyä vielä, että mitä nuo sitten ovat ja osoitti mustavalkoisia kuvia Marilyn Monroesta ja Audrey Hepburnista.

"Hmyh, no noilla ei ole mitään tekemistä nukkekotitarvikkeiden kanssa, vain mies voi kysyä tollasta, nehän on JÄÄKAAPPIMAGNEETTEJA"

Pankaa siskot paremmaksi - Mieshenkilö poistui takavasemmalle ja mielestäni hän mennessään pudisteli päätään siihen malliin, että taisi usko vaimokullan järkevyyteen olla koetuksella!